Luchthaven Bern BelpFabrikant van een Recycling box-transformatorGeconcentreerde concurrentie in de

  • vrijgavetijd:2022-06-01 19:35:11
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:365
  • Korte omschrijving:

    Luchthaven Bern Belp,Elektrische transformatoren worden ook gebruikt voor het testen, die worden genoemd proefkrachttransformatoren. Ze kunne

Artikel inhoud

Elektrische transformatoren worden ook gebruikt voor het testen, die worden genoemd proefkrachttransformatoren. Ze kunnen worden verdeeld in opblaasbare, olie transformatoren, droge test en andere testtransformatoren. Ze zijn de basis testapparatuur voor communicatie AC compressietest voor veel consumenten, zoals elektrische centrales, energie-toevoerbureaus en wetenschappelijke onderzoeksinstellingen. Het wordt gebruikt voor de uitvoering van de isolatie van de druksterkte onder de vereiste stroom voor verschillende elektrische producten, elektrische componenten en isolerende grondstoffen.

transformator met olieonderdompeling

Luchthaven Bern BelpInspectie van het oliemonster ^ mdash; ^ mdash; de prestatieparameters zoals compressieweerstand en residu moeten om de drie jaar worden uitgevoerd. De langdurige overbelasting of overbelasting van de transformator kan de cyclustijd verminderen.

Wat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?

Poza Rica de HidalgoWanneer het hele proces van wikkelgolf van olie ondergedompelde transformator wordt berekend met behulp van de markeringsmethode, wordt de wikkeling van olie dompelde transformator over het algemeen verdeeld in meerdere modules, en elke module wordt vervangen door een gelijkwaardige schakeling, en zijn stroomcircuit omvat een inductie en verticale condensatie, een capaciteit tot grond of capaciteit tussen windingen, Ze hebben ook wederzijdse inductoren tussen de inductoren van elke module en verzamelen de ketting Internet als het gelijkwaardige stroomcircuit van olie ondergedompelde transformator. De precisie van de conclusie kan volledig voldoen aan de behoeften van praktische projecten.

Overdracht of kortsluiting vindt plaats in de transformator. Brandbare isolatiematerialen worden in gevaar gebracht door hoge temperatuur en elektrische isolatie, die oplossen en ontbranden, wat resulteert in een groot aantal stoomlichamen, de verbranding van de behuizing veroorzaakt,Luchthaven Bern BelpTransformator voor droog type, grote stroomuitval veroorzaakt,Luchthaven Bern BelpRegelaar met olieonderdompeling, alle normale productie, productie en activiteiten in gevaar brengt. Er zijn drie redenen voor brandongevallen bij de werking van transformatoren.

Na de no-load test is normaal voor h kan het worden overgedragen aan de lading, en de belasting moet geleidelijk worden verhoogd van %, % en % per rang.


Luchthaven Bern BelpFabrikant van een Recycling box-transformatorGeconcentreerde concurrentie in de industrie



De hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.

Hoe droge transformator te selecteren

De elektrische transformator is een geïdealiseerde ondersteunende faciliteittransformator voor een middenkast en een hoogspanningskast in het huidige stadium en kan worden uitgerust met een veiligheidsscherm volgens verschillende waterdichte kwaliteiten. Het is van toepassing op belangrijke of unieke natuurgebieden zoals gebouwen met meerdere verdiepingen, handel, luchthavens, tunnelbouw, chemische bedrijven en fabrieken.

Goede kwaliteitWat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?

De overbelasting op lange termijn van de transformator zal langzaam leiden tot het schillen en de isolatie van de spoel, wat resulteert in kortsluiting tussen spoelen, tweekleurenkortsluiting of kortsluiting op de grond, wat resulteert in de ontbranding van de transformator. Daarom moet de isolatie-comprimerende kracht van de transformator vóór installatie en exploitatie worden getest en is overbelasting niet toegestaan in het hele werkingsproces.

De bemonsteringscontainer is een kleurloze glazen fles met een brede mondglasplug met een volume van .kg of kg. - flessen moeten worden verzameld op een moment voor analyse en experiment. Tijdens de monsterneming moeten de etiketten worden bevestigd. Let op de naam, de bron, de bemonsteringsdatum, de monsternemer, de weersomstandigheden en andere materialen van het oliemonster.


Luchthaven Bern BelpFabrikant van een Recycling box-transformatorGeconcentreerde concurrentie in de industrie



Isolatie en warmteverwijdering zijn verschillend. Droge transformatoren zijn meestal geïsoleerd met epoxy hars gekoeld door natuurlijke lucht en grote capaciteit door centrifugale ventilator. Olie ondergedompelde transformatoren worden geïsoleerd door isolerende olie, geïsoleerd door isolerende olie in het circulerende systeem binnen de transformator, en warmte wordt geloosd op de radiator (radiator) van het circulerend systeem binnen de transformator.

Project analyseMet de snelle ontwikkeling van de samenleving en de continue ontwikkeling van computers, de berekening van gegevens in het hele proces van olie onderdompelde transformator golf heeft lang resultaten gehad. Alleen effectieve selectie van rekeneenheden modellen en methoden is nodig, de nauwkeurigheid van de berekeningen conclusies kan voldoen aan de behoeften van architecturaal ontwerp, en wetenschappelijke en redelijke gegevensmethode wordt geselecteerd, Niet alleen kan de huidige distributie van de olie ondergedompelde transformator duidelijk worden gedefinieerd in de ontwikkelingsfase, wat het ontwerp van de olie ondergedompelde transformator aanzienlijk vergemakkelijkt en de stabiliteit van de werking waarborgt.

Bij het nominale vermogen wordt de verhouding van het uitgangsvermogen tot het vermogen van de transformator de efficiëntie van de transformator, d.w.z. de ETA genoemd; is de efficiëntie van de transformator; P is het ingangsvermogen en P is het uitgangsvermogen.

Wiringwijze van droge transformator:

Luchthaven Bern BelpDroge transformator

Om de kans op kortsluiting van een transformator met een droog type relaisbescherming beter te beperken

Chicago.Overige productinformatie
  • Godollo.Volledig zelfverheffend platformEconomisch productieproces

    Godollo.Volledig zelfverheffend platformEconomisch productieproces

  • Godollo.Hydraulisch liftplatformKent u de methode voor het berekenen van het gewicht?

    Godollo.Hydraulisch liftplatformKent u de methode voor het berekenen van het gewicht?

  • Godollo.9-meter lift van aluminiumlegeringWat zijn de factoren die de selectie van categorieën beïnv

    Godollo.9-meter lift van aluminiumlegeringWat zijn de factoren die de selectie van categorieën beïnv

  • Cleveland.8 meter elektrische liftWaar te vinden

    Cleveland.8 meter elektrische liftWaar te vinden

  • Theranda.Toegestane temperatuur en temperatuurstijging van de olie ondergedompelde transformatorKeer

    Theranda.Toegestane temperatuur en temperatuurstijging van de olie ondergedompelde transformatorKeer

  • New York CityHydraulisch vast hefplatformZorg voor aardgasleveringsgarantie:

    New York CityHydraulisch vast hefplatformZorg voor aardgasleveringsgarantie:

  • New York CityHoe start u de lift platform autoOorzaken en preventie

    New York CityHoe start u de lift platform autoOorzaken en preventie

  • Shenyang.Hydraulisch experimenteel platformGerubriceerd nieuws

    Shenyang.Hydraulisch experimenteel platformGerubriceerd nieuws

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!