Saint GallenFabrikant van transformatorenHet water van de industrie blijkt zo diep te zijn

  • vrijgavetijd:2022-06-01 21:35:11
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:542
  • Korte omschrijving:

    Saint Gallen,Look van olie van de radiatortransformator-onderneming met olieonderdompelingSaint GallenHet verschil tussen de gemiddel

Artikel inhoud

Look van olie van de radiator

transformator-onderneming met olieonderdompeling

Saint GallenHet verschil tussen de gemiddelde waarde van de drie fases van de tandweersmeting bij dezelfde temperatuur mag niet groter zijn dan % (m ^ omega;) dan de oorspronkelijke waarde. Het verschil tussen de gemiddelde waarde van de drie-fase van de tandweerstandmeting bij dezelfde temperatuur mag niet groter zijn dan %,Saint GallenKenmerken van een transformator met olieonderdompeling, hetgeen niet meer mag bedragen dan % ten opzichte van het laatste accurate meetresultaat.

Verbindingsgroep structuur van droge transformator

Palma de MallorcaDe geleider verwijst naar de verbindingsoverbrengingslijn tussen elke elektromagnetische spoel, tussen de elektromagnetische spoel en de uitlaatpijp van de groep, en tussen de elektromagnetische spoel en de tapwisselaar.

Van het uiterlijk zijn de verpakkingstypes verschillend. De kern van de transformator en de elektromagnetische spoel kunnen direct worden gezien voor droge transformator en alleen de behuizing kan worden gezien voor olie ondergedompelde transformator;

De technische specificatie van het elektriciteitsverbruik vereist dat de weerstand van onderhoudsbaandraad gelijk moet zijn; &Omega spp. De weerstand is over het algemeen meer dan ^ omega;, Volgens de wet van Ohm, wanneer de isolerende laag beschadigd is, is de stroom slechts / van de totale stroom, om een garantie effect te spelen. Hoe hoger de spanning, hoe kleiner de weerstand, met andere woorden, in het geval van hoge spanning. We kunnen ons zorgen maken over de centrale en een hoop professionele kennis beheersen.


Saint GallenFabrikant van transformatorenHet water van de industrie blijkt zo diep te zijn



De belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delen

Overtemperatuuralarm en -verplaatsing: het verzamelen van wikkelings- of ijzerkerntemperatuursignalen overeenkomstig de temperatuurmeetweerstanden van de PTC-discrete systeemthermistor die zijn ingebed in de wikkeling van de onderste spanning. Wanneer de temperatuur van de wikkeling van de transformator weer stijgt, als het ;,Saint GallenWeerspanning van een transformator met 10kV-olie, voert de systeemsoftware het bovenmatige alarmsysteem uit; Als de temperatuur stijgt tot ; opnieuw en de transformator niet meer kan functioneren moet het overtemperaire struikeldatasignaal naar het secundaire onderhoudscircuit worden getransporteerd, en moet de transformator snel worden geactiveerd.

transformator-onderneming met olieonderdompeling

Nauwkeurige afwerkingVoor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls, let op de volgende zaken:

De olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het algemeen voor meer dan h vóór de bemonstering staan; het is niet nodig om bij de bemonstering op de draaiende transformator te staan.

De geleidende isolatie van de elektrische transformator is het belangrijkste deel van de interne isolatie. Sommige geleiders moeten door het midden van de elektromagnetische spoel, of tussen elektromagnetische spoel, ijzerklemmen en autoolietankwand passeren. Daarom is het noodzakelijk ervoor te zorgen dat dit soort geleider voldoende isolatie drukkracht heeft,Saint GallenDroge type transformator-eenheid, d.w.z. isolatie afstand.


Saint GallenFabrikant van transformatorenHet water van de industrie blijkt zo diep te zijn



Voor de installatie van de bliksemafleider is het zeer gemakkelijk om de relaisbescherming binnen en buiten de droge transformator door de bliksem te beschadigen. Als het een ernstige situatie is, is het zeer gemakkelijk om brand ongevallen, schade aan machines en apparatuur, enz.

AgentNa de test, verbindt het datasignaal contact van de autorelais met het alarm circuit, het contact met de openingsschakeling, en stel de overrompelende beschermingswaarde aan.

Transformer inspectie neus snuivende methode

De oplossing voor het verminderen van trillingen van kabelbrug is het wijzigen van de harde verbinding tussen busbrug en droge transformator, en de trillingsvrije oplossing wordt gemaakt bij de kabelbrug.

Saint GallenAls de elektrische transformator meer dan h stopt met draaien (als de toegestane tijd moet worden verminderd wanneer de omgevingsvochtigheid amp is; gt; %), moet hij worden geïsoleerd voordat hij in gebruik wordt genomen, en nauwkeurig worden gemeten met een V grounding megger. De isolatie van de primaire kant tot de secundaire kant en de grond moet worden ^ mfl, die de oscillatie onder .%, kan regelen en vervolgens het lawaai van de structuur van het gebouw dat wordt overgedragen door droge transformator oscillatie kan verminderen.

Fabrikant van transformatoren

Chicago.Overige productinformatie
  • Goed.Platform elektrische liftNoodzaak om de industriestructuur aan te passen

    Goed.Platform elektrische liftNoodzaak om de industriestructuur aan te passen

  • Goed.Rail type hefplatformDe basis van de industrie

    Goed.Rail type hefplatformDe basis van de industrie

  • Goed.Uitrusting van liftplatformsProductprestaties en falen

    Goed.Uitrusting van liftplatformsProductprestaties en falen

  • Goed.Mobiele lift van de aluminiumlegeringGebruik gids

    Goed.Mobiele lift van de aluminiumlegeringGebruik gids

  • Genova.12 meter elektrische liftKwaliteitsbeheer van de toeleveringsketen

    Genova.12 meter elektrische liftKwaliteitsbeheer van de toeleveringsketen

  • KostenSpecificatie van olieonderdompelde transformatorenWat zijn de specifieke classificaties?

    KostenSpecificatie van olieonderdompelde transformatorenWat zijn de specifieke classificaties?

  • Hamburg-AltonaVaste liftvoorzieningPrijsopleving eind oktober wordt nog steeds verwacht

    Hamburg-AltonaVaste liftvoorzieningPrijsopleving eind oktober wordt nog steeds verwacht

  • Hamburg-AltonaFabrikant van hooggelegen hefplatformvoertuigenHoe verbeteren bedrijfsmedewerkers hun

    Hamburg-AltonaFabrikant van hooggelegen hefplatformvoertuigenHoe verbeteren bedrijfsmedewerkers hun

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!