Mukachev.Model van de besturingstransformatorHoe productkwaliteit te onderscheiden?

  • vrijgavetijd:2022-06-09 08:33:16
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:605
  • Korte omschrijving:

    Mukachev.,De plastic omhulsels van elektrische producten en kantoorbenodigdheden zijn uitgerust met grondkabels. Als de isolatietl

Artikel inhoud

De plastic omhulsels van elektrische producten en kantoorbenodigdheden zijn uitgerust met grondkabels. Als de isolatietlaag beschadigd is en de behuizing onder stroom wordt gezet,Mukachev.1000 kV Transformer, zal de elektrische stroom via de geïnstalleerde grondkabels in de aarde lekken, zodat het doel van de veiligheid wordt bereikt, anders zal het een nadelige invloed hebben op de veiligheid van het leven.

Hoe zit het met olie ondergedompelde transformator brand?

Mukachev.De gemeenschappelijke droge transformator is een belangrijke elektrische apparatuur, en de spanning wordt voortdurend geregeld. Echter, vanwege bepaalde noodzaak, zal de droge transformator ook de spanning verhogen, en het hele proces van het verhogen van de spanning is zeer complex, en er zijn vele principes.

Overdracht of kortsluiting vindt plaats in de transformator. Brandbare isolatiematerialen worden in gevaar gebracht door hoge temperatuur en elektrische isolatie, wat resulteert in een groot aantal stoomlichamen, waardoor de interne werkdruk van de transformator sterk toeneemt, de verbranding van de behuizing veroorzaakt grote stroomuitval veroorzaakt, alle normale productie, productie en activiteiten in gevaar brengt. Er zijn drie redenen voor brandongevallen bij de werking van transformatoren.

Kiskunfelegyhaza.kgmMaak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.

Het geluid van droge transformator komt van

Na het afvoeren van de olie moeten alle bouten van het anker van de olietank aan de bovenzijde van de afneembare oliekap met de hefbalk worden vastgemaakt en moet het hijspunt op de gemeenschappelijke oorringen of bouten liggen. Indien nodig moet de tractieriem van de menselijke hulpbronnen als leidraad worden gebruikt.


Mukachev.Model van de besturingstransformatorHoe productkwaliteit te onderscheiden?



Bij relais protection dry-type transformator, als er een probleem is op een bepaald punt, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuit

In die tijd konden slechts enkele bedrijven in China hoogspanningstransformatoren produceren en het marktaandeel van hoogspanningstransformatoren werd in principe door overzeese leiders gemonopoliseerd.

Het flenzen oppervlak is ongelijk, de strijkbouten zijn los, en het installatie- en verwerkingsproces is verkeerd, zodat de bouten niet goed worden vastgemaakt, wat resulteert in olielekkage.

installerenMaatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatoren

Verslechtering van de isolatie van de kern van de transformator

De input- en outputstroomlijnen van drie fases moeten worden aangesloten op fase a, fase B en fase C,Mukachev.Prijslijst van de transformator, respectievelijk overeenkomstig de kleur van de gele, groene en rode leiding van de trafo-terminal. De nullijn moet worden aangesloten op de neutrale nullijn van de transformatorspanning, en de baandraad, transformatorps en het transformatorps-punt daarvan moeten met elkaar worden verbonden. In normale tijden, worden de gronddraad en de nuldraad naar buiten geleid door de neutrale draad van de transformator. (b.v. moet de transformatorbox worden gekoppeld aan het gronddraadteken van de schelp en met elkaar worden verbonden). Controleer de input- en outputlijnen om ervoor te zorgen dat ze geschikt en accuraat zijn.


Mukachev.Model van de besturingstransformatorHoe productkwaliteit te onderscheiden?



De isolerende laag in het midden van de siliconen stalen plaat wordt ouder, de verankerde boutbedekking met de ijzeren kern is beschadigd, de ijzeren kern veroorzaakt grote vortex, en de veroudering van de isolerende laag wordt versneld. De reactorisolatie van de comprimerende kracht van de transformator moet op tijd en nauwkeurig worden gemeten. Indien wordt vastgesteld dat de isolatie van de comprimerende kracht lager is dan de indexwaarde temperatuurstijging, verwijder en vervang de ankerplaat of voer isolatie uit voor de koperkern kabel.

PromotieMaatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatoren

De isolatie van de door de kern verankerde bout die de ijzerkern klemeert, wordt beschadigd, wat resulteert in een kortsluiting tussen de siliconen stalen plaat van de ijzeren kern en de bout van de verankering door de kern;

Na het afvoeren van de olie moeten alle bouten van het anker van de olietank aan de bovenzijde van de afneembare oliekap met de hefbalk worden vastgemaakt en moet het hijspunt op de gemeenschappelijke oorringen of bouten liggen. Indien nodig moet de tractieriem van de menselijke hulpbronnen als leidraad worden gebruikt.

Mukachev.Er zijn ook tal van problemen om aandacht te besteden aan de preventieve maatregelen en het proces van droge transformator demping. Wat zijn de belangrijkste effecten en functies van droge transformator demping en de overeenkomstige preventieve maatregelen? Laten we de kleine bewerker van de droogtype transformator in detail raadplegen.

Overdracht of kortsluiting vindt plaats in de transformator. Brandbare isolatiematerialen worden in gevaar gebracht door hoge temperatuur en elektrische isolatie, die oplossen en ontbranden, wat resulteert in een groot aantal stoomlichamen, waardoor de interne werkdruk van de transformator sterk toeneemt, de verbranding van de behuizing veroorzaakt, grote stroomuitval veroorzaakt, alle normale productie, productie en activiteiten in gevaar brengt. Er zijn drie redenen voor brandongevallen bij de werking van transformatoren.

Het geluid van droge transformator is vooral het trillingsniveau dat in werking is. Dit trillingsniveau wordt veroorzaakt door meerdere posities, met inbegrip van de vibratie van magnetische inductie elektromagnetische spoel.

Chicago.Overige productinformatie
  • RotterdamHydraulische lift van aluminiumlegeringWat voor soort gevoel van waarde moet worden geëvena

    RotterdamHydraulische lift van aluminiumlegeringWat voor soort gevoel van waarde moet worden geëvena

  • Matai.Prijs van 5000KVA-transformatorWat veroorzaakt een abnormale bewerkingsnauwkeurigheid?

    Matai.Prijs van 5000KVA-transformatorWat veroorzaakt een abnormale bewerkingsnauwkeurigheid?

  • GroningenKlein huishoudelijk elektrisch liftplatformWat zijn de zaken die aandacht nodig hebben in d

    GroningenKlein huishoudelijk elektrisch liftplatformWat zijn de zaken die aandacht nodig hebben in d

  • Groningen5 meter hefplatform autoDe waarde en betekenis van

    Groningen5 meter hefplatform autoDe waarde en betekenis van

  • XinjiangCity in ChinaZelfrijdend hydraulisch hefplatformAnalyse van e-commerce marketingmethoden

    XinjiangCity in ChinaZelfrijdend hydraulisch hefplatformAnalyse van e-commerce marketingmethoden

  • Oldenburg.22ov elektrische liftNieuwscitaat

    Oldenburg.22ov elektrische liftNieuwscitaat

  • Oldenburg.Hefplatform voor huishoudensWat zijn de kenmerken?

    Oldenburg.Hefplatform voor huishoudensWat zijn de kenmerken?

  • Oldenburg.Klein volledig automatisch hefplatformGoed optreden

    Oldenburg.Klein volledig automatisch hefplatformGoed optreden

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!