ConcordiaScb11 driefaselijke transformator voor droog typeUitvoerende standaard

  • vrijgavetijd:2022-06-19 04:38:23
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:749
  • Korte omschrijving:

    Concordia,Exploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformatorAnalyse van gemeenschappelijke fouten van olie onderg

Artikel inhoud

Exploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformator

Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:

ConcordiaDe visuele inspectiemethode is dat het personeel menselijke ogen gebruikt om de schijn van de zichtbare delen van de besturingsapparatuur te observeren om de abnormale omstandigheden van de apparatuur te vinden, zoals verkleuring, vervorming, offset, kraak, lossing, ontbranding, rook, olielekkage, verbroken band, kortsluiting van het circuit, ophanging van vuil, etsen en troebelheid, die volgens de visuele inspectiemethode kunnen worden geïnspecteerd. Daarom is visuele inspectie een van de gemeenschappelijke methoden voor de inspectie van de apparatuur.

De geleider verwijst naar de verbindingsoverbrengingslijn tussen elke elektromagnetische spoel, tussen de elektromagnetische spoel en de uitlaatpijp van de groep, en tussen de elektromagnetische spoel en de tapwisselaar.

AccraWanneer de schroef van de door de kern-extruder die de ijzeren kern van de transformator vasthoudt los is,ConcordiaOlie ondergedompelde zelfkoeltransformator, zijn er schroefkapdelen overgebleven op de ijzerkern, zal de transformator een &ULDquo uitzenden; Ding Ding Dang ^ rdquo; Of"Idquo". Bel "Hellip". Bel &help& rdquo. Blowing sound en de & Idquo; Squeak, quiak ^ rdquo; Het is als een magneet die een kleine wasmachine zuigt, terwijl de werkende spanning, stroom en temperatuur van de transformator normaal zijn. Dergelijke omstandigheden brengen in het algemeen niet alle normale werking van de transformator in gevaar en kunnen worden opgelost totdat de stroom uitvalt.

Door het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld door trillingen (maar er was geen aardingsapparaat).

De transformator behoort to t relatief duurzame elektrische apparatuur, en we kunnen het niet verwaarlozen in de dagelijkse toepassing. De gemeenschappelijke problemen van de power transformator conductor, power transformator wikkeling en power transformator tapping power power switch worden hieronder geanalyseerd:


ConcordiaScb11 driefaselijke transformator voor droog typeUitvoerende standaard



Van het uiterlijk zijn de verpakkingstypes verschillend. De kern van de transformator en de elektromagnetische spoel kunnen direct worden gezien voor droge transformator, en alleen de behuizing kan worden gezien voor olie ondergedompelde transformator;

Relevante verantwoordelijke personen van de transformator Federation of China Household Appliance Industry Association tonen aan dat het ontwikkelingsperspectief van transformatoren in China in de toekomst nog steeds de ontwikkelingstrend van milieubescherming, lage geluidshinder,ConcordiaPrijslijst van de 250kVA box type transformator,Concordia630kw box transformator price, brandveiligheid en explosiebestendige en hoge betrouwbaarheid is. Er zijn twee belangrijke ontwikkelingsvooruitzichten: één is de ontwikkeling van hoge spanning en hoge spanning, met name kV en kV. De tweede is de ontwikkelingstrend naar milieubescherming, energiebesparing en miniaturisatie. De eerste sleutel wordt toegepast op de route voor het substation Project op lange afstand, en de laatste sleutel wordt toegepast op de substation projectroute in grote steden.

De trillingsvermindering van het grondvest lost het probleem op van de aanpassing van de vaste harde verbinding tussen de koperplaat van de grondinrichting en de droge transformator. De originele oscillatie van de droge transformator wordt door het draaistel naar het beton overgebracht naar het metaal en veroorzaakt laagfrequent geluid. Daarom moet het ook worden gewijzigd om een flexibele verbinding te maken.

Beheer van de industrieOver het algemeen is de methode voor de noodbehandeling van de olie ondergedompelde transformator voornamelijk bedoeld om de olie ondergedompelde transformator te ontkoppelen, de schakelstroom aan elke kant te verbreken, snel de gereserveerde olie ondergedompelde transformator te investeren en het stroomvoorzieningssysteem van nul te starten. Stop de werking van koelapparatuur. Sleutelolie onderdompelde transformator ontsteking. Wanneer L-type olie ondergedompeld transformator en hogevoltage station olie ondergedompeld transformator worden ontstoken, moet de generatoren eerst worden gedemonteerd.

lekkage van porseleinen potten en gelamineerde glazen oliemeter

Methode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformator


ConcordiaScb11 driefaselijke transformator voor droog typeUitvoerende standaard



In het geval van gebruik van droge transformator moeten de klanten de methode van bedrading beheersen. Als er problemen zijn in de bedrading, D *rdquo; klem en elektromagnetische spoel om de elektromagnetische spoel in een stabiele klemtoestand te houden om lawaai te verminderen.

Concordia*Idquo; YN, waarin aangeeft dat wanneer de werkende spanning faser van de primaire zijlijn als de minuut hand, verwijst naar de positie op twaalf uur, de fase-spanningsfaser van de secundaire zijde op o"klok is. Dat wil zeggen, wat ook de nominale spanning van kV waarborgt; transformatoren met olieonderdompeling zijn in het algemeen geschikt voor distributieapparatuur.

Chicago.Overige productinformatie
  • MohacsElektrisch liftplatformDe voorzorgsmaatregelen voor gebruik zijn hoofdzakelijk verdeeld in dri

    MohacsElektrisch liftplatformDe voorzorgsmaatregelen voor gebruik zijn hoofdzakelijk verdeeld in dri

  • MohacsEnkele mast aluminiumlegering liftHaalbaarheidsanalyse van toepassing in condensor

    MohacsEnkele mast aluminiumlegering liftHaalbaarheidsanalyse van toepassing in condensor

  • Agnel sur SeineVolautomatische zelfrijdende liftOpbrengststerkte

    Agnel sur SeineVolautomatische zelfrijdende liftOpbrengststerkte

  • PaderTransformer olieMethode voor het bepalen van het loodgehalte

    PaderTransformer olieMethode voor het bepalen van het loodgehalte

  • Hanshan.1 ton vast hefplatformVoorzorgsmaatregelen voor gebruik

    Hanshan.1 ton vast hefplatformVoorzorgsmaatregelen voor gebruik

  • Hanshan.Sany hefplatform voertuigHoe wordt het geïdentificeerd?

    Hanshan.Sany hefplatform voertuigHoe wordt het geïdentificeerd?

  • Turkwan.Hydraulische platformliftDe variëteit is compleet

    Turkwan.Hydraulische platformliftDe variëteit is compleet

  • SjanghaiGebruikt elektrisch liftplatformHoe onderhoud de levensduur kan verlengen

    SjanghaiGebruikt elektrisch liftplatformHoe onderhoud de levensduur kan verlengen

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!