Limeira.transformator met begraven dozenOpbrengststerkte

  • vrijgavetijd:2022-06-30 23:12:31
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:495
  • Korte omschrijving:

    Limeira.,Zorgvuldig onderhoud en isolatie schadetransformator-onderneming met olieonderdompelingLimeira.Zodra het isolatiemateria

Artikel inhoud

Zorgvuldig onderhoud en isolatie schade

transformator-onderneming met olieonderdompeling

Limeira.Zodra het isolatiemateriaal van elektrische apparatuur oververhit is, zal het omringende gas een soort geur veroorzaken. Dit soort geur kan door normale agenten worden geroken. Als u zo"n geur tijdens de normale inspectie, moet u zorgvuldig inspecteren van de apparatuur en onderdelen tot u de oorzaak.

De methode en het hele proces van het nemen van een oliemonster van een transformator zijn als volgt:

Neibafrance.kgmDoor een slechte afdichting, in het algemeen, de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wordt verzegeld met een zuurbase-resistente rubberen staaf of rubberen plaat. Als de gewricht niet goed wordt opgelost, zal het leiden tot gemeenschappelijke fouten van olielekkage.

lekkage van zegelolie

Verschillende afleidingsmethoden, droge transformatoren gebruiken meestal silica gel waterdichte behuizing, terwijl olietransformatoren meestal gebruik maken van porselein waterdichte behuizing;


Limeira.transformator met begraven dozenOpbrengststerkte



De representatieve verbindingsgroep van droge transformator is: Engelse hoofdletters geven de bedrading aan aan de primaire kant (of de primaire kant) en Engelse letters geven aan dat de bedrading aan de secundaire kant (of secundaire kant) staat. Y (of y) aan de sterrenbedrading,Limeira.Transformer spanning,Limeira.Isolatiemateriaal voor droge transformatoren, en D (of D) is driehoekige bedrading.

Inspectie van het oliemonster ^ mdash; ^ mdash; de prestatieparameters zoals compressieweerstand en residu moeten om de drie jaar worden uitgevoerd. De langdurige overbelasting of overbelasting van de transformator kan de cyclustijd verminderen.

Gemeenschappelijke problemen van de stroomwisselaar van de transformator

Verbetering van de kwaliteit(III) droge transformatoren van KVA en lager kunnen op polen worden geïnstalleerd. De afstand tussen de bodem en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m; De afstand tussen het elektrische gedeelte en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m.

Exploitatie van transformatoren met olieonderdompeling

In het geval van gebruik van droge transformator moeten de klanten de methode van bedrading beheersen. Als er problemen zijn in de bedrading, is het gemakkelijk om gemeenschappelijke fouten in de toepassing te veroorzaken. Wat is de bedrading van droge transformator?


Limeira.transformator met begraven dozenOpbrengststerkte



Vóór de toepassing wordt de bemonsteringscontainer gereinigd met voertuigbenzine, zeepwater of andere organische oplosmiddelen (zoals trisodiumfosfaat) met uitzondering van olievlekken, en vervolgens met leidingwater gewassen totdat het niet alkalisch is, en het water gelijkmatig uit de fles kan worden gedistribueerd en daarna vele malen met gezuiverd water kan worden gereinigd. De reinigde monstercontainer moet worden gedroogd in een //; droogoven. Na koeling wordt de dop van de fles stevig gesloten en kan niet vóór de toepassing worden geopend.

Risico van kwaliteitNa de no-load test is normaal voor h, kan het worden overgedragen aan de lading, en de belasting moet geleidelijk worden verhoogd van %,Limeira.Olie dompelde transformator 50KVA, % en % per rang.

De transformator fabrikant zei dat de selectie gebaseerd moest zijn op de toepassingsomgeving van de droge transformator. Voor de extreem extreme omgeving moet de droge transformator worden gegoten met epoxy harslijm. Omdat dit soort omgeving niet nodig is om de droge transformator te verwarmen, kan het onmiddellijk werken. Voor de algemene toepassingsomgeving kan de klasse H droge transformator gebruikt worden.

fabrikant van droge transformatoren

Limeira.Van het uiterlijk zijn de verpakkingstypes verschillend. De kern van de transformator en de elektromagnetische spoel kunnen direct worden gezien voor droge transformator, en alleen de behuizing kan worden gezien voor olie ondergedompelde transformator;

Volgens de conditie van scheuren, gegalvaniseerde ijzerdraad kan worden geslagen in de lekkage of klinknagel met hamer. Maak dan het lek schoon met tolueen en verzegel het met grondstoffen. De ogen van bekleed zand kunnen onmiddellijk met grondstoffen worden verzegeld.

Wat is de bedrading van droge transformator?

Chicago.Overige productinformatie
  • Bochum-HordelHydraulische laadlift van aluminiumlegeringBetrouwbaarheid van apparatuur prestatievoor

    Bochum-HordelHydraulische laadlift van aluminiumlegeringBetrouwbaarheid van apparatuur prestatievoor

  • AzzoCity in Italy12 meter elektrische liftWat zijn de technische parameters van?

    AzzoCity in Italy12 meter elektrische liftWat zijn de technische parameters van?

  • Kakonko.Prijs van 200KVA-transformatorDe impact van de strakheid

    Kakonko.Prijs van 200KVA-transformatorDe impact van de strakheid

  • TrentoGenericNameKlein hefplatformHet toepassingsgebied zal worden verbeterd

    TrentoGenericNameKlein hefplatformHet toepassingsgebied zal worden verbeterd

  • TrentoGenericName20 meter hefplatform vrachtwagenKan hoge dichtheid straling blokkeren?

    TrentoGenericName20 meter hefplatform vrachtwagenKan hoge dichtheid straling blokkeren?

  • Shuangluan. kgmPlatform hydraulisch hefplatformHoe het juiste gereedschap en programma te selecteren

    Shuangluan. kgmPlatform hydraulisch hefplatformHoe het juiste gereedschap en programma te selecteren

  • Piacenza.kgm2 meter hoge elektrische liftKan hoge dichtheid straling blokkeren?

    Piacenza.kgm2 meter hoge elektrische liftKan hoge dichtheid straling blokkeren?

  • Piacenza.kgmHefplatform voor het lossen van opslagGeschiedenis van de industrie

    Piacenza.kgmHefplatform voor het lossen van opslagGeschiedenis van de industrie

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!