MoraalQ550b gelaste stalen pijpAanpassen aan veranderingen in de belasting van de industrie

  • vrijgavetijd:2022-06-04 19:13:13
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:387
  • Korte omschrijving:

    Moraal,% van de ontwikkelde verwerking van dikke wandspoel is CNC-snijmachine, en slechts % is handmatig snijden; De CNC snijma

Artikel inhoud

% van de ontwikkelde verwerking van dikke wandspoel is CNC-snijmachine, en slechts % is handmatig snijden; De CNC snijmachine is slechts een deel van de totale deklaag. %, waarvan het aandeel van NC plasma snijden is klein. In de industriële productie omvat het thermisch snijden van dikke wandspoelpijp in het algemeen het snijden van gas, het snijden in plasma, het snijden in lasers enzovoort. Onder hen, plasma snijden heeft een groter bereik dan gas snijden Meer efficiënt. Fine plasma snijtechnologie is dicht bij laser snijden in de kwaliteit van het snijden van materiaal oppervlak, maar de kosten zijn veel lager dan laser snijden. Daarom, sinds de succesvolle ontwikkeling van de Verenigde Staten in het midden van de jaren vijftig is het plasma snijden snel ontwikkeld. Professionele warmgewalste stalen pijp, dikke wandrolpijp, dikke wand-naad-rolleiding, stalen behuizing, rolpijp-fabriek, hoge drukrating, goede waterdichte prestaties, sterke overbelastingskapaciteit, corrosiebestendigheid, stralingsbescherming en lange levensduur. Met de snelle ontwikkeling van computer- en digitale technologie heeft NC-snijwerk ook de nauwkeurigheid van de verwerking vergroot en verbeterd. Het toont grote voordelen bij het sparen van materialen en het verbeteren van de arbeidsproductiviteit. Dit leidt tot de ontwikkeling van plasmasnijtechnologie van handmatige of semi-automatische tot NC die een van de belangrijkste richtingen van NC snijtechnologie is geworden. NC plasma-snijtechnologie is een set van high-tech technologieën zoals NC technologie, plasma-snijtechnologie en inverter-stroomvoorziening technologie. De ontwikkeling ervan is gebaseerd op de gemeenschappelijke vooruitgang van computer, macht elektronica en andere disciplines. De CNC-snijtechnologie begon in de jaren tachtig, en de CNC-technologie voor het snijden van plasma was later. Onlangs hebben enkele binnenlandse universiteiten, onderzoeksinstituten en fabrikanten echter de NC-technologie voor het snijden van plasma bestudeerd en geleidelijk verschillende specificaties ontwikkeld en geproduceerd van NC-plasmasnijapparatuur, waardoor de kloof tussen buitenlandse geavanceerde technologie wordt verkleind. De grootschalige rolpijp-fabriek van de rolpijp, t-gelaste rolpijpen, foutdetectietectie van de rolpijpen, Mn-rolpijp, QB-rolpijp en de rolpijp in de speciale vorm, en de t-gelaste rolpijp Mn-rolpijp, QB-rolpijp en rolpijp in de speciale vorm die door de rolpijp worden geproduceerd, worden geëxporteerd naar grote technische gebouwen in huis en in het buitenland.

Om de lassekwaliteit van de stalen spoelpijp te kunnen vaststellen, is een keuring van de lassen noodzakelijk. Na het lassen worden alle lassen getest met een continue ultrasone automatische foutdetector om de NDT-dekking van de lassen te verzekeren. Als er defecten zijn, zal het automatisch alarm en spray merken, en de productie zal de procesparameters op elk moment aanpassen om de defecten op tijd te elimineren.

MoraalSpiraalbuistechnologie is op grote schaal gebruikt in vele chemische gebieden zoals warmteoverdracht, menging en zo. Echter, de toepassing van spiraalbuistechnologie bij massaoverdracht en scheiding is nog steeds relatief weinig. Onlangs hebben veel onderzoekers, Hebei fabrikanten van spiraalvormige stalen buizen met grote diameter, Hebei fabrikanten van spiraalvormige stalen buizen met een grote diameter, spiraalvormige stalen buizen, spiraalbuizen gebruikt voor massaoverdracht en scheiding van holle vezelmembranen, zoals microfilstratie, nanofiltratie, infiltratie en membraadestillatie, en goede resultaten behaald. Deze secundaire stroom en axiale hoofdstroom verbinding in een spiraal voorwaarts beweging, dus voor de laminaire mass a overdracht van vloeistof, symmetrisch, en de lengte van elke bissector van het midden naar de zijkant is: , .

Diredawa.De lengte van het deel: , verdeel het in -gelijke delen, symmetrisch, en de lengte van elke bissector van het midden naar de zijkant is: , .

De afstand tussen de lengterichting van twee pijpen moet groter zijn dan mm. De afstand tussen de buitenwand van de brancard en de lasse mag niet kleiner zijn dan mm.

Om de lassekwaliteit van de stalen spoelpijp te kunnen vaststellen, is een keuring van de lassen noodzakelijk. Na het lassen worden alle lassen getest met een continue ultrasone automatische foutdetector om de NDT-dekking van de lassen te verzekeren. Als er defecten zijn, zal het automatisch alarm en spray merken, en de productie zal de procesparameters op elk moment aanpassen om de defecten op tijd te elimineren.


MoraalQ550b gelaste stalen pijpAanpassen aan veranderingen in de belasting van de industrie



De stalen plaat of strip is gebogen en vervolgens gelast om een dikke wandspoel te vormen. Volgens het lassersformulier wordt het verdeeld in rechte naad gelaste leiding en spiraalgelaste leiding. Volgens het doel wordt het verdeeld in gewone gelaste pijp, gegalvaniseerde gelaste pijp, gelaste buis met zuurstof, draadhuls, metrische gelaste pijp, rolpijp, diepwaterpomppijp, automobielpijp, transformatiepijp, gelaste dunne-wandpijp, gelaste pijp en spiraalgelaste gelaste pijp. Kogelleiding is gewijd aan de productie van pijp- en staaldrukpijpen in de lengterichting en wordt gewijzigd overeenkomstig soortgelijke specificaties van traditionele walsinstallaties. De functie van het verhogen van de parameters van spiraalstalen buizen met % vult de kloof die de originele traditionele rolapparatuur niet kan produceren. Het kan stalen pijpen produceren met een diameter van of meer en een wanddikte van -mm. Het materiaal omvat voornamelijk Q, Q, , mangaan, mangaan capaciteit, enz. Product executive standaarden omvatten: GB /t-, GB /t-, enz. De producten worden op grote schaal gebruikt in aardolie, chemicaliën, aardgas transport, stapel driving stedelijke watervoorziening, verwarming, gasvoorziening en andere projecten. Wanneer de spoelpijp groter is dan mm, zijn twee lengterige lassen toegestaan, ook wel bekend als spiraalvormige onder water geplaatste boogvormige stalen pijp voor gewone vloeistoftransmissie), (nationale norm, ook wel bekend als olie- en gastransportpijp (tot nu toe zijn de eisen streng (American Petroleum Association, ook wel bekend als pijpleiding stalen pijp; die is verdeeld in twee niveaus PSL en PSL), spiraalgelaste stalen pijp voor stapel) Het ministerie van aardolie heeft standaard Pandu pijp, olie en gas industriële transmissie stalen pijp spiraalnaad hoge-frequentie gelaste stalen pijp voor algemene low-presse vloeistof transmissie. De warmgewalste stalen strip spoel wordt gebruikt als de buis blanco,MoraalQ550b dikke spoelpijp, en de spiraalvormige naad met hoge-frequentie gelaste stalen pijp voor hoge-ronde lage-druk transmissie wordt gebruikt. De spiraalvormige gelaste stalen pijp voor de stapel is warmgewalst stalen strip als de buis blanco, en dubbelzijdige onderdompeling wordt gebruikt Koppeling of hoogfrequent lassen van stalen pijpen voor constructiewerken, dokken, bruggen en andere funderingsstapels. QB stalen pijpen brengen een groot gemak in ons leven. Bijvoorbeeld, we gebruiken water of water in ons dagelijks leven. Indien ondersteund, rolpijp, QB rolpijp, QB rolpijp, grote diameter dunne-wandleiding en grote diameter van de rolpijpen met een dunne wand Grote diameter dikke wandspoel, roestvrij stalen spoel, L-spoel en Mn-spoel hebben hoge druk weerstand, goede waterdichte prestaties, brand- en hoge temperatuurbestendigheid sterke overbelasting, corrosiebestendigheid,Moraal20-350; dikke wandspoelpijp met grote diameter, stralingsbescherming en lange levensduur, die heeft gezorgd voor grote ondersteuning.

Continue pijpproducten worden op grote schaal gebruikt in de aardolie, de chemische industrie, de transmissie van aardgas, het drijven van stapel, stedelijke watervoorziening, warmtetoevoer,MoraalQ235B Grote diameter dikke wand gelaste pijp, gasvoorziening en andere projecten. De detectie van dikke wandcontinue pijp is vooral ultrasone foutdetectie. De longitudinale lasse van hetzelfde vat van een dikke wandcontinue pijp mag niet meer dan twee passen overschrijden. Het kontlasse van een dikke wanddoorlopende pijp moet met de buis worden gespoeld. Wanneer de nominale diameter groter is dan die van de rughechting moet in de pijp worden gelast. Bij het walsen van de pijp werd de rolkwaliteit van de pijp, de rol van QB, het rollen van QB, het rollen van de dunne wand met een grote diameter, het walsen van roestvrij staal, het walsen van L en het rollen van Mn geanalyseerd. Professionele warmgewalste stalen pijp, dikke dikke wandrolpijp, dikke wand-naad-rolpijp stalen behuizing, rolpijp fabriek, grote hoeveelheid, uitstekende kwaliteit en lage prijs, brandweerstand --Waterbestendig --hoge temperatuurbestendigheid, sterk en duurzaam, veilig en betrouwbaar

verpakkingAangezien de afmetingen van de groef van de lengteriële en circumferentiële gewrichten van warmgewalste pijpen verschillend zijn, moet worden bevestigd of de binnenzijde vóór het rollen van de plaat opwaarts is om de juiste groeverichting te waarborgen.

Dikke spiraalpijp is gemaakt van een stalen plaat. Dikke wand opgerolde pijp kan worden verdeeld in opgerolde pijp en warmgewalste dikke wand opgerolde buis.

De diameter van dikke wand opgerolde pijp is meestal hoger dan dn. Dikke wand opgerolde pijp is soms twee lassen. De reden waarom dit gebeurt is vooral te wijten aan de problemen van de verwerking van grondstoffen en apparatuur. De stalen plaat met de vereiste breedte van de gelaste pijp die de klant nodig heeft, wordt meestal niet geproduceerd door de staalfabriek, dus twee platen moeten worden gelast, zodat de lasse zal plaatsvinden.


MoraalQ550b gelaste stalen pijpAanpassen aan veranderingen in de belasting van de industrie



De wanddikte van de spiraalvormige pijp is onder mm en de buitendiameter is -mm. Het is gemaakt van stalen plaat door direct te rollen, te lassen, te vormen, het scharniergewricht en de stang te verwijderen. Pijp heeft de kenmerken van korte verwerkingstijd, snelle levering en lage kosten. De rolpijp wordt vooral gebruikt voor pijpen billboards, kolommen, enz.

KwaliteitsdocumentenHet snijden van vlammen en plasma worden vaak gebruikt voor het verbleken van bladmetaal in onze fabriek. De gebruikte apparatuur omvat handmatige snijmachine, kopieermachine, semi-automatische snijmachine en NC-snijmachine. Handmatige deklaag is willekeurig groot in vergelijking met andere delen Flexibel en handig, is geen speciale ondersteunende snijapparatuur nodig.

Voldoen aan de eisen van de normen van het American Petroleum Institute.

Bovendien moeten we bij het walsen van de pijp niet meer dan twee lengterige lassen op hetzelfde cilindergedeelte van de pijp hebben. Voor het walsen van de pijp op lange termijn, het walsen van de QB pijp, het rollen van QB, het rollen van de dunne wandpijp met een grote diameter, het rollen van dikke wandpijp, het rollen van roestvrij staal, het rollen van de L pijp en het rollen van de Mn pijp zijn de producten volledig, de kwaliteit is uitstekend en de prijs is gunstig. De afstand tussen de twee longitudinale lassen mag niet kleiner zijn dan .

MoraalDoor de continue toepassing van dikke wandspoelpijp in de industrie en de voortdurende uitbreiding van zijn toepassingsgebied, heeft het veel voordelen. Om te voorkomen dat de dikke wand opgerolde pijp roest, kunnen we antiroestolie op het oppervlak van de dikke wand opgerolde pijp aanbrengen.

Hebben we geleerd over het verpakkingsproces van het gebruikte staal? Vandaag bespreken we het verpakkingsproces van de dikke bobine.

Wanneer de nominale diameter groter is dan of gelijk is aan mm, wordt ruglassen in de pijp uitgevoerd.

Chicago.Overige productinformatie
  • AnciCity in ItalyVaste heflift voor ladingWat is de huidige rol?

    AnciCity in ItalyVaste heflift voor ladingWat is de huidige rol?

  • Jinghai.Vaste heflift voor ladingAlgemene problemen met bevestigingsmiddelen

    Jinghai.Vaste heflift voor ladingAlgemene problemen met bevestigingsmiddelen

  • Jincheng.Vaste heflift voor ladingVoorzorgsmaatregelen voor installatie en bediening

    Jincheng.Vaste heflift voor ladingVoorzorgsmaatregelen voor installatie en bediening

  • zeehavenVaste heflift voor ladingIndustrie prijsbeleid

    zeehavenVaste heflift voor ladingIndustrie prijsbeleid

  • Hongshanstar nameVaste hydraulische hefladingsliftStatistieken van marktgegevens

    Hongshanstar nameVaste hydraulische hefladingsliftStatistieken van marktgegevens

  • Gu Ye.Verhoogde vrachtlift 1-4 verdiepingenWat zijn de vereisten voor het afhandelen van vragen?

    Gu Ye.Verhoogde vrachtlift 1-4 verdiepingenWat zijn de vereisten voor het afhandelen van vragen?

  • Huanghua.Verhoogde vrachtlift fabriek gebouwOnderhoudsinstructies en bedieningsstappen

    Huanghua.Verhoogde vrachtlift fabriek gebouwOnderhoudsinstructies en bedieningsstappen

  • Yuanbao MouytainVijf ton vrachtliftOp welke functies moet worden gelet?

    Yuanbao MouytainVijf ton vrachtliftOp welke functies moet worden gelet?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!